Het reinigen, renoveren en restaureren van gevels

De gevel van een gebouw krijgt heel wat te verduren, gaande van de meest uiteenlopende weersomstandigheden tot vervuiling door verkeer en industrie. Het kan dan ook gebeuren dat een gevel na verloop van tijd een aantal beschadigingen of sporen van verontreiniging vertoont. Daarenboven kunnen ook diverse vochtproblemen de kop opsteken en een gevel ontsieren. Gelukkig kunt u in al deze gevallen rekenen op De Ceuster-Hannes uit Kasterlee (Antwerpen)!

Vochtwerende behandeling van gevels

De Ceuster-Hannes beschikt over de nodige ervaring om de gevel van een gebouw te behandelen tegen vocht. Zo kan u bij ons terecht voor een vochtwerende behandeling van uw gevel, alsook voor de juiste methode om opstijgend vocht tegen te gaan. We behandelen niet enkel gevels met vochtproblemen, maar ook kelders. Wenst u meer info over vochtbestrijding van gevels of over kelderdichting? Aarzel dan niet om contact op te nemen met De Ceuster-Hannes.

Reiniging en renovatie van gevels

Behalve voor vochtbestrijding, staat De Ceuster-Hannes ook klaar voor een betrouwbare gevelreiniging, bijvoorbeeld in geval van graffiti. Door middel van hogedruk, met stoom of door deze te nevel- of zandstralen reinigen we elke gevel. U kan ons eveneens inschakelen voor het wegkappen of zuiveren van voegen, en om de gevel te schilderen of te kaleien. Samen met u bespreken wij graag uw wensen en de mogelijkheden binnen uw project!