Het schilderen van gebouwen

De gevel is als het ware het visitekaartje van een gebouw. Het spreekt dan ook voor zich dat zowel particulier als professioneel gesteld is op een nette, goed onderhouden gevel. De Ceuster-Hannes helpt u hier graag bij. Naast het reinigen, renoveren en restaureren van gevels behoort namelijk ook het schilderen van gebouwen tot onze diensten. Zo schilderen wij zowel particuliere woningen als bedrijfsgebouwen, magazijnen, enzovoort. U ziet het: voor De Ceuster-Hannes is geen enkel project te groot of te klein!

Het belang van schilderwerken voor uw gebouw

Een vuile of verouderde gevel kan men makkelijk opknappen door deze te schilderen. Maar naast deze decoratieve functie kan het schilderen van gebouwen eveneens een functionele waarde hebben. Door een gevel te voorzien van de juiste preventieve behandelingen zal de levensduur ervan immers aanzienlijk verhogen. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan verfsystemen die mos- en algengroei tegengaan, maar ook aan brandvertragende coatings.

Gevelrenovatie, -restauratie en -reiniging

Meestal gaat aan het schilderen van een gebouw een gevelreiniging of –renovatie vooraf. De Ceuster-Hannes uit Kasterlee biedt daarom verschillende mogelijkheden voor de reiniging van gevels, onder andere door deze te zandstralen. Daarnaast kunnen wij eveneens instaan voor de restauratie of renovatie van gevels alvorens deze te schilderen. Wenst u graag meer informatie over deze diensten, dan kan u ons altijd vrijblijvend contacteren via e-mail of telefoon: 014/85.23.29.